Stabiele hard- en software, proactief beheer en actieve monitoring is de basis voor een goed werkende-ICT omgeving. Mocht onverhoopt toch een probleem optreden dan is een snel en adequaat reagerende ICT-partner tegenwoordig een vereiste.

Wij monitoren uw systemen op afstand en plegen preventief onderhoud. Ons doel is om proactief problemen te voorkomen. Dit zorgt ervoor dat uw systemen altijd bij de tijd en betrouwbaar zijn.

Tevens zorgen wij indien gewenst voor een end-point beveiliging met bedreigingsintelligentie die verder gaat dan een reguliere antivirus oplossing op basis van definities. Dit alles met een laag bron-gebruik van uw computer om vertraging te minimaliseren.

Naast standaard kantoorautomatisering leveren en ondersteunen wij ook industriële (embedded) server, netwerksystemen en diensten. Deze systemen worden vaak ingezet bij de aansturing van productie en logistieke processen en zijn vaak gebaseerd op Linux of een variant hiervan. Wij zijn een uitstekende partner om samen met uw leverancier van industriële systemen de koppeling te maken met uw computernetwerk en kantoorautomatisering.

Bent u op zoek naar ondersteuning of uitbreiding van systeembeheer voor uw infrastructuur in eigen beheer?

ITnology kan uw eigen systeembeheerder(s) ondersteunen bij complexe of specifieke onderwerpen. Heeft u geen eigen systeembeheerder(s), dan kan ITnology het volledige beheer op zich nemen. Zie het expertise overzicht en consultancy diensten voor nadere informatie.

Wilt u meer weten of heeft u nog vragen, neem dan gerust contact op. Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek.

Bel nu
Navigeer